Adressboken

Skapad av Roland David

Uppdaterad: 1 december, 2022 av Linda Heiskanen

Adressbok kan hittas via (den vänstra) huvudmenyn i Telavox Admin Portal.

Det är ett sätt att få en enkel överblick över alla användare på kundsidan tillsammans med e-postadresser och telefonnummer, men främst så kan du administrera några saker via denna sida som endast kan göras just här.

De olika flikarna är:

Kollegor

Här kan du se en fullständig lista över alla användare på kundsidan tillsammans med deras kontaktuppgifter och kalendrar. Du kan administrera användarnas kontaktinformation från den här menyn men främst av allt så kan du välja om en användare ska vara synlig eller inte i våra appar. Om du vill dölja en användare ställer du bara in alternativet Dolt nummer till Ja varpå användaren sedan att flyttas till fliken Dolda kontakter .

Radera

Delade kontakter

Här kan du se och lägga till externa kontakter som ska vara synliga för alla användare på kundsidan. Dessa kommer då att synas i alla våra appar.

Radera

Privata kontakter

Här kan du se och lägga till privata kontakter som endast ska vara synliga för det aktuella användarkontot. Dessa kommer då att synas i alla våra appar.

Radera

Dolda kontakter

Här kan du se och administrera alla kontakter som är dolda med alternativet Dolt nummer i användarens kontaktinformation. Om du ändrar alternativet Dolt nummer till Nej kommer kontakten att flyttas tillbaka till fliken Kollegor. Om det inte finns några dolda kontakter kommer den här fliken inte att vara synlig.

Radera

Masshantera kontakter

Här kan du massredigera externa kontakter och du kan antingen ladda upp flera kontakter via en CSV- eller VCF-fil och du kan även använda den här fliken för att radera grupper av externa kontakter. Läs mer om masshantering av kontakter här .