Adresboek

Auteur Roland David

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

Het adresboek is te vinden via het (linker) hoofdmenu van de Telavox Admin Portal.

Het is een goede manier om een eenvoudig overzicht te krijgen van alle gebruikers op de klantenpagina, samen met e-mailadressen en telefoonnummers, maar belangrijker is dat u via deze pagina een aantal zaken kunt beheren die alleen hier kunnen worden gedaan.

De verschillende tabbladen zijn:

Collega's

Hier ziet u een volledige lijst van alle gebruikers op de klantpagina samen met hun contactgegevens en agenda's. U kunt de contactgegevens van de gebruikers beheren vanuit dit menu, maar het belangrijkste is dat u kunt kiezen of een gebruiker zichtbaar moet zijn of niet in onze apps. Als u een gebruiker wilt verbergen, stelt u gewoon de optie Verborgen nummer in op Ja en ze worden dan verplaatst naar het tabblad Verborgen contacten.

Verwijderen

Gedeelde contacten

Hier kunt u externe contacten zien en toevoegen die zichtbaar moeten zijn voor alle gebruikers op de klantpagina. Deze zijn dan zichtbaar in al onze apps.

Verwijderen

Privé contacten

Hier kunt u privécontacten zien en toevoegen die alleen zichtbaar zouden moeten zijn voor het huidige gebruikersaccount. Deze zijn dan zichtbaar in al onze apps.

Verwijderen

Verborgen contacten

Hier kunt u alle contacten zien en beheren die verborgen zijn met de optie Verborgen nummer in de contactgegevens van de gebruiker. Als u de optie Verborgen nummer wijzigt in Nee, wordt de contactpersoon verplaatst naar het tabblad Collega's. Als er geen verborgen contacten zijn, is dit tabblad niet zichtbaar.

Verwijderen

Contacten massaal bewerken

Hier kunt u externe contacten massaal bewerken en u kunt ofwel meerdere contacten uploaden via een CSV- of VCF-bestand en u kunt dit tabblad ook gebruiken om groepen externe contacten te verwijderen. Lees hier meer over het massaal bewerken van contacten.