FAQ Login

Säg upp nummer

Skapad av Ellinor Niklasson

Uppdaterad: 10 augusti, 2022 av Linda Heiskanen

Hur hanterar man utporterade nummer?

När ett eller flera nummer porterats ut från Telavox rekommenderar vi att ni säger upp numret i Adminportalen så att ni inte råkar välja dessa nummer när ni lägger upp nya användare eller växeltjänster. Ni kan enbart säga upp nummer som inte är i bruk, om ett nummer används av en växeltjänst eller en användare så behöver dessa tas bort först innan ni kan säga upp numret. Behöver ni ta bort en användare så kan ni se artikeln Ta bort användare. ‍

Följ stegen nedan för att säga upp ett nummer:

1. Gå till Adminportalen
  2. Klicka på Telefonnummer i vänstermenyn
  3. Klicka på Befintliga nummer
  4. Välj numret i listan
  5. Klicka på "Säg upp"
  6. Bekräfta