Mobila bredband

Skapad av Shawn Ketabchi

Uppdaterad: 25 april, 2023 av Shawn Ketabchi

Som administratör så kan du få upp era mobila bredband genom att logga in i adminportalen. Väl inne navigerar du till fliken Användare och sedan längst upp åt höger så kan du byta till Mobila bredband

När du kommer till Mobila bredband-sidan så kan du lägga till nya mobila bredband genom att trycka på Nytt mobilt bredband uppe i det vänstra hörnet. När ett nytt mobilt bredband har lagts upp så kommer det automatiskt att skickas ett SIM-kort till er standardadress eller annat leveransställe ifall ni har flera.

När det mobila bredbandet är skapat så kommer du kunna administrera denna, samt befintliga mobila bredband på samma sida. Genom att till exempel justera SIM-kort, surfmängd, namn eller se över förbrukad surf.

Ni kan själva ta bort mobila bredband genom att gå in under fliken Kontoinställningar och välja Ta bort.