Mobiililaajakaista

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Järjestelmänvalvojana näet mobiililaajakaistasi kirjautumalla hallintaportaaliin ja valitsemalla osion Käyttäjät, jonka jälkeen oikeasta yläkulmasta voit vaihtaa laajakaistanäkymään napsauttamalla kohtaa Mobiililaajakaista.

Kun mobiililaajakaistanäkymä aukeaa, voit lisätä uuden mobiililaajakaistan napsauttamalla kohta Uusi mobiililaajakaista vasemmasta yläkulmasta. Kun uusi mobiililaajakaista on otettu käyttöön, SIM-kortti lähetetään automaattisesti oletustoimituspaikkaasi. Voit myös vaihtoehtoisesti aktivoida mobiililaajakaistan itse, mikäli sinulla on jo entuudestaan tyhjiä SIM-kortteja.

Kun mobiililaajakaista on luotu, voit hallita tätä sekä olemassa olevia mobiililaajakaistoja samalla sivulla, esimerkiksi lisätä SIM-kortin, lisätä datan määrää, tai saada yleiskatsauksen datan kulutuksesta.

Voit poistaa mobiililaajakaistan siirtymällä kohtaan Tiliasetukset, ja valitsemalla mobiililaajakaistan ja sitten valitsemalla Poista