Så skickar du ett onboarding-mejl

Uppdaterad: 17 januari, 2024 av Linda Heiskanen

När du skapar en ny användare‍ så kan du skicka ut ett onboarding-mejl med instruktioner på hur du kommer igång med Telavox. Ifall användaren skapats utan mejladress så kan detta läggas till i efterhand under Konto och inloggning‍.

Nedan förklaras onboarding-mejlet steg för steg!

1. Börja med att klicka på Aktivera ditt konto här. Här kommer aktiveringskoden redan vara ifylld. Nere vid Kom igång direkt så kan du ladda ner appen till antingen din iPhone- eller Android-mobil.

2. Använd koden som du fick i det första steget för att verifiera att det verkligen är du och klicka sedan på OK.

3. Nu kommer du att få välja ett nytt lösenord. Detta lösenordet kommer att funka för både din mobilapp och softphone.

4. Om du har gjort allting korrekt så kommer du nu att få detta meddelandet och kunna logga in i både Telavox-appen och din softphone.

Delete

OBS!

Ett välkomstmejl är giltigt i ett år.

En förfrågan om att ändra lösenord är giltig i 48 timmar.

En länk för att bekräfta mejladress är giltig i sju dagar.

En länk för återställning är giltig i 60 dagar. (Detta innebär att om en användares mejladress har ändrats efter att bekräftelsemejlet skickades, kommer länken som skickades till den gamla mejladressen vara giltig i 60 dagar.)