FAQ Login

Ta bort användare

Uppdaterad av Shawn Ketabchi

Uppdaterad 8 december, 2021

För att ta bort en användare så loggar du in i vår adminportal. När du är inloggad går du till Användare > Konto och inloggning. Här markerar du användaren som du vill ta bort och klickar på Ta bort nere i höger hörn. 

Systemet kommer be dig bekräfta om du vill Ta bort användaren och avsluta licensen. Om det finns bindningstid kvar så kommer licensen att ligga kvar oanvänd och även de nummer som var kopplade på användaren läggs reserverade. Detta betyder att man kan använda licensen samt samma nummer igen om när man vill lägga till en ny användare‍. 

När användaren är borttagen kommer du få en bekräftelse nere till vänster och sedan är du klar.

Har du ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss