Kom igång med Telavox Widget

Uppdaterad av Patrik Weiland

Uppdaterad 4 maj, 2021

Telavox Widget gör det enklare för dig att prata med dina kunder. Det är dina kunders bästa vän på hemsidan, den maxar din kundsupport, skapar fler leads och ökar försäljningen. Den visar väntetiden i din telefonkö, ditt företags öppettider och kontaktuppgifter. Nu kan du dessutom chatta med dina kunder via widgeten. Färgen ändrar du enkelt så att widgeten får samma känsla som ditt företag.

Installera Telavox Widget och livechatten

Logga in i Telavox Admin och gå till Administration > Telavox Widget > Skapa ny Widget.

• Namnge din livechatt och lägg till vilka agenter, alltså kollegor, som ska svara på chattar. Välj också vilket telefonnummer, vilken mejladress och om öppettiderna ska synas. När du lägger till nummer klickar du på Ändra för att justera vilken information som ska synas om telefonnumret - öppettider, antal personer i kö, med mera.

• Nu väljer du vilken färg widgeten ska ha och om den ska ligga till höger eller vänster på din webbsida. Här finns massvis med färger att välja mellan.

• Skriv in den webbsida som du vill att widgeten ska visas på och klicka på Spara. Nu skapar Telavox automatiskt den kod/scripttagg som du eller din webbutvecklare sedan klistrar in på er hemsida.

Livechattens funktioner

Chatten besvaras i Telavox, antingen via datorn eller i apparna.  Har du redan en kö i Telavox kommer du känna igen dig direkt, upplägget är detsamma.