Telavox Widget

Author Joakim Schyllert

Päivitetty: 17.11.2023, Linda Heiskanen

Telavox Widget, eli live chat, helpottaa keskustelua asiakkaidesi kanssa. Se on asiakkaidesi paras ystävä verkkosivustollasi, se maksimoi asiakastuen, luo lisää liidejä ja lisää myyntiä. Se näyttää odotusajan soittojonossasi, yrityksesi aukioloajat ja yhteystiedot. Nyt voit keskustella asiakkaidesi kanssa widgetin kautta! Voit muuttaa widgetin värejä niin, että se on vastaa yrityksesi verkkosivun värimaailmaa.

Telavox-widgetin ja live-chatin asentaminen

Kirjaudu Telavoxin hallintaportaaliin ja siirry kohtaan Chat-widget.

• Aloita nimeämällä widgetisi ja valitse, ketkä jäsenet vastaavat widgetiin tuleviin viesteihin. Valitse, minkä puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen haluat widgetissä näkyvän. Kun olet lisännyt puhelinnumeron widgetiin, napsauttamalla Muokkaa, voit valita, näytetäänkö jonon aukioloajat ja voit myös halutessasi piilottaa numeron.

• Kun valitset minkä värin widgetin tulee olla, ja lisäksi, tuleeko se olemaan verkkosivusi vasemmalla vai oikealla puolella. Täältä löydät valikoiman värejä, joista valita.

• Täytä sen verkkosivun osoite, johon haluat widgetin olevan, ja napsauta sitten Tallenna. Nyt Telavox luo automaattisesti koodinpätkän, jonka sinä tai verkkosivun tarjoaja voi liittää ja upottaa verkkosivullesi.

Live-toiminnallisuudet

Chat-viesteihin vastataan Telavoxin kautta, työpöytäsovelluksessamme tai mobiilisovelluksessamme. Jos sinulla on jo puhelinvaihde Telavoxissa, homma on sinulle jo jokseenkin tuttua: widget-chat näytetään samassa paikassa kuin muut PBX-palvelusi.

Hallinnoi live-chatteja

Jos haluat muuttaa aukioloaikoja, lisätä tai poistaa jäseniä ja tarkistaa vastausprosentin chatissasi, sinun tulee kirjautua sisään sovellukseemme joko verkkoliittymän kautta tai tietokoneella asiakkaan kautta. Siirry sitten kohtaan PBX-palvelut > Live-chatit > valitse live-chat, jonka asetuksia haluat tarkastella.

Lisää ja poista jäseniä

Siirry live-chatiin, jota haluat hallinnoida, ja valitse sitten Jäsenet. Lisää jäseniä napsauttamalla Lisää jäsen ja poista jäseniä napsauttamalla Muokkaa jäseniä ja sitten Poista.

Aukioloajat

Voit hallinnoida live-chatin aukioloaikoja siirtymällä samalle sivulle kuin jäsenten lisäämisessä tai poistamisessa: PBX -palvelut > Live-chatit, mutta napsauta kohtaa Aukioloajat jäsenten sijaan. Täällä voit avata tai sulkea chatin manuaalisesti, mutta myös luoda aikataulun sille, milloin sen pitäisi olla auki tai suljettu.

Vastaustaajuus

Tilastojen avulla voit helposti nähdä, millainen vastaustaajuutesi on live-chatissa. Voit myös muokata oletusnäkymääsi napsauttamalla vastaustaajuusruutua ja merkitsemällä tietyn tilastonäkymän tähdellä.

Delete

Hyvä tietää

Jos sinun tarvitsee piilottaa widgetisi ja poistaa se verkkosivultasi, mene hallintaportaalissa kohtaan Chat Widget > napsauta kynäpainiketta haluamasi widgetin kohdalla > Näkyvyys > Piilota widget. Näin voit piilottaa widgetin ja ottaa sen uudelleen käyttöön verkkosivullasi kun se sinulle sopii.