Yealink T56a

Tekijä FAQ Team

Päivitetty: 04.09.2023, Linda Heiskanen

Yealink T56A on pöytäpuhelin, jonka voi ostaa suoraan Telavoxilta. Suoraan Telavoxilta ostetut laitteet toimitetaan meille automaattisesti, mikä tarkoittaa, että manuaalista konfigurointia ei tarvita. Tämä laitteisto tarvitsee vain virran ja verkkoyhteyden toimiakseen kunnolla Telavox-puhelimen kanssa (edellyttäen, että se on kytketty käyttäjään/laajennukseen).

Tässä vähän tietoa Yealink T56A:sta:

• 7 tuuman värinäyttö (kosketus)
  • Bluetooth 4.0
  • USB-liitäntä (kuulokemikrofonille, tallennustilalle jne.)
  • Android-pohjainen käyttöjärjestelmä (useita sisäänrakennettuja sovelluksia ja toimintoja)
  • Käyttöjärjestelmän kieli on englanti
  • LAN-portti
  • PoE (Power over Ethernet)
  • BLF-tuki

Alla olevalta videolta saat lisätietoa puhelimesta. Huomaa, että kameran lisäosa ei sisälly toimitukseen tai ole ostettavissa Telavoxin kautta.

Lisää tietoa tuotteesta löytyy Yealinkin verkkosivuilta.