Oma laitteisto

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Jos sinulla on omaa laitteistoa jota haluat käyttää Telavoxin kanssa, mutta jota et ole ostanut Telavoxilta, sinun on määritettävä tämä laite itse, jotta se toimii puhelinratkaisusi kanssa. Telavox ei tue vianmääritystä, eikä myöskään takaa, että puhelin toimii laitteistosi kanssa.

Suoraan Telavoxilta ostetut laitteet asennetaan automaattisesti puolestasi, mikä tarkoittaa, että manuaalisia määrityksiä ei tarvitse tehdä. Tämä laitteisto tulee vain kytkeä virtalähteeseen, jotta verkkoyhteys toimisi (muista, että laite tulee myös kytkeä jollekin käyttäjälle).

Tämä artikkeli ei ole täydellinen opas, vaan se antaa yleiskatsauksen siitä, mitä on tehtävä ulkoisen laitteiston määrittämiseksi.

SIP-tunnistetiedot

Telavox tarjoaa SIP-tunnistetiedot, joiden avulla laite on määritettävä. Jokaisella yhteydellä/käyttäjällä on omat SIP-tunnistetietonsa, ota yhteyttä tukeemme saadaksesi ne. Muista, että voimme luovuttaa SIP-tunnistetietoja vain järjestelmänvalvojille, sillä kirjautumistiedot ovat arkaluonteista tietoa.

SIP-tunnistetiedot koostuvat:

• Käyttäjätunnuksesta
  • Salasanasta
  • Palvelin/verkkotunnuksesta: sip.telavox.se

SIP-tunnistetiedot vaihtelevat laitteen mukaan, joten tutustu laitteesi käyttöoppaaseen.

Gigaset

Alla oleva kuva näyttää, miltä Gigaset C530:n määrittäminen näyttää siinä tapauksessa, että sitä ei ole ostettu Telavoxilta. SIP-tiedot kirjoitetaan manuaalisesti tukiaseman verkkoliittymän kautta. SIP-tunnistetiedot vastaavat tässä tapauksessa Authentication name (Käyttäjätunnus), Authentication password (Salasana) ja Domain (sip.telavox.se).

Gigaset C530:n verkkokäyttöliittymään pääset tietokoneen kautta, joka on kytketty samaan verkkoon puhelimen tukiaseman kanssa, jolloin yhdistät tukiasemien IP-osoitteet tietokoneen selaimen kautta.

Saat IP-osoitteen painamalla tukiaseman etusivun keskellä olevaa painiketta - tukiasemalle rekisteröityjen luurien pitäisi alkaa soida ja IP-osoitteen pitäisi näkyä niiden näytöillä.

Kirjoita IP-osoite tietokoneesi selaimen hakukenttään päästäksesi verkkokäyttöliittymään. Vakio-pin-koodi on 0000.