Kuinka lisätä toimintonäppäimiä Yealink-päätteeseen

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Jos Telavox-käyttäjääsi on määritetty päätelaite, BLF-ryhmä synkronoidaan automaattisesti laitteeseen kerran tunnissa.
Jos haluat ryhmän näkyvän heti                              , sinun on käynnistettävä laite uudelleen, jolloin BLF-ryhmän pitäisi olla heti näkyvissä.

Meillä on kolme erilaista BLF-tyyppiä:

BLF (soita Telavoxia käyttävälle kollegallesi ja katso heidän läsnäolonsa: vihreä, punainen tai vilkkuva punainen).
Pikavalinta (ulkoisen numeron pikavalinta).
Profiili (muuttaa käyttäjän Telavox-profiilia).
Jos haluat luoda pikavalinnan ulkoiseen numeroon, numero tulee lisätä yhteystiedoksi yksityisiin tai jaettuihin yhteystietoihisi.

Laajennusmoduuli

Jos sinulla on Yealinkissäsi laajennusmoduuli, voit lisätä siihen välilyöntejä, jotta tekstit vastaavat laajennusmoduulin painikkeita. Hallintaportaalissa siirryt vain kohtaan Käyttäjät > Ryhmät > Hallitse ryhmiä > Valitse pääteryhmäsi > Valitse BLF-profiilit. Siellä sinun tarvitsee vain lisätä välilyöntejä (space), kunnes tekstit ovat linjassa laajennusmoduulin painikkeiden kanssa. Muista napsauttaa Tallenna muutosten tekemisen jälkeen.