Yealink T56a

Laatst bijgewerkt: 24 april, 2023 door Linda Heiskanen

Yealink T56A is een bureautelefoon die rechtstreeks bij Telavox kan worden gekocht. Hardware die rechtstreeks bij Telavox wordt gekocht, wordt automatisch geprovisioneerd, wat betekent dat er geen handmatige configuratie nodig is. Deze hardware heeft alleen stroom en een netwerkverbinding nodig om goed te kunnen werken met de Telavox telefonie (mits aangesloten op een gebruiker/extensie).

Hier is wat informatie over Yealink T56A:

• 7 inch kleurendisplay (touchscreen)
  • Bluetooth 4.0
  • USB-uitgang (voor headset, opslag etc.)
  • Android-gebaseerd besturingssysteem (meerdere ingebouwde apps en functies)
  • de Engelse taal
  • LAN-poort
  • PoE (Power over Ethernet)
  • BLF-ondersteuning

De onderstaande video toont de telefoon. Houd er rekening mee dat de camera-add-on niet is inbegrepen of kan worden gekocht via Telavox.

Meer informatie over het product is te vinden op de Yealink website.