Yealink W60B

Auteur Jarne De Koster

Laatst bijgewerkt: 24 april, 2023 door Linda Heiskanen

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het toevoegen van uw Yealink W60B-basisstation aan het platform:

1. Navigeer naar het tabblad Hardware in de beheerdersportal.

2. Klik op Hardware toevoegen en selecteer Eigen terminal toevoegen.

3. Selecteer het merk en model van uw hardware in het vervolgkeuzemenu Merk en model en vul het MAC-adres in.

4. Kies wie wijzigingen aan de terminal kan aanbrengen: Alleen beheerder of de gebruiker (en de beheerder).

5. Wijs de hardware toe aan een gebruiker en voeg een beschrijving toe om deze gemakkelijk in het systeem te identificeren. Hiermee wordt alleen het eerste lijnslot aan een gebruiker toegewezen. Als u meer handsets aan het W60B-basisstation wilt toevoegen, moet u contact opnemen met onze ondersteuning.

6. Controleer en bevestig dat alles er goed uitziet en voeg de terminal toe aan het platform.

7. De laatste stap is om het W60B-basisstation terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Dit kan worden gedaan door de webinterface van de telefoon in te voeren, of via specifieke handelingen die van apparaat tot apparaat kunnen verschillen.