Telavox Academy

Author Linda Heiskanen

Päivitetty: 11.09.2023, Linda Heiskanen

Telavox Academy perustettiin keväällä 2022 tekemään alustamme käytön oppimisesta hauskaa ja innovatiivista. Se on suunniteltu niin, että voit Telavox-käyttäjänä aloittaa perehdytyksesi Telavox-sovellukseen silloin, kun se sinulle sopii.

Kuinka pääsen Telavox Academyyn?

Yrityksesi yhteyshenkilö toimii oppaanasi Telavox Academyyn – ota häneen yhteyttä ja pyydä häntä lisäämään Sinut sinne.

Kaikki käyttäjät lisätään automaattisesti seuraaville kursseille:

1. Introduction to Telavox - lyhyt kuvaus Telavoxista ja Telavoxin historiasta
2. Telavox User - koulutus Telavox-sovellukseen
3. Telavox Admin User - koulutus Telavoxin hallintaportaaliin.

Poistaa

Huomaa!

Telavox Academyn kirjautumistunnukset eivät ole samat kuin ne, jota käytät Telavox-sovellukseen kirjautumiseen. Vain sähköpostiosoite on sama, ellet käytä jaettua tiliä.