Telavox Academy

Skapad av Linda Heiskanen

Uppdaterad: 23 april, 2024 av Ellinor Niklasson

Telavox Academy startades våren 2022 med syftet att göra det roligare att lära sig hur man använder vår plattform. Det är designat så att du som Telavox-användare kan få en introduktion till plattformen när det passar dig.

Hur kommer jag åt Telavox Academy?

Ditt företags kontaktperson är er guide till Telavox Academy. Det är bara att kontakta den personen och be om tillgång.

Ta mig till Academy!

Alla användare blir automatiskt tilldelade följande kurser:

1. Introduction to Telavox.
  2. Telavox User.
  3. Telavox Admin User.
Delete

Observera!

Inloggningsuppgifterna till Telavox Academy är inte samma som de du har för att logga in på Telavox. Det är bara mejladressen som är likadan, om det inte är så att du har ett delat konto.