Telavoxin CRM/Helpdesk -integraatioiden päivittäminen

Telavox CRM/Helpdesk -integraatioiden pitäminen ajan tasalla

Author Shawn Ketabchi

Päivitetty: 17.06.2024, Linda Heiskanen

Poistaa

Tämä artikkeli näyttää, mistä löydät Telavox-integraatioidemme uusimmat versiot, jotta voit aina käyttää uusimpia ominaisuuksiamme. Varmista, että käytät alla lueteltuja uusimpia integraatioitamme. Vaikka sinulla olisi jo integraatiomme asennettuna, voi olla, että käytät integroinnin mukautettua ladattua versiota, joten tämä on hyvä pitää mielessä.

Zendesk

Zendesk-integraatiomme uusin versio löytyy Zendeskin marketplacesta.

Jos sinulla on jo tämä sovellus asennettuna (etkä käytä mukautettua sovellusta), voit myös päivittää sen manuaalisesti siirtymällä Zendeskiin, menemällä kohtaan Settings(hammaspyörä) > Manage > Currently Installed > Telavox > napsauta kohtaa Update.

Lisätietoa ja asennusohjeita Zendesk-integraatiosta saat Zendesk-integraatiosivultamme.

Freshdesk

Freshdesk-integraatiomme uusin versio löytyy Freshworks Marketplacesta.

Lisätietoja ja asennusohjeita Freshdesk-integraatiosta on Freshdesk-integraatiosivullamme.

Microsoft Dynamics

Asennusohjeet Microsoft Dynamics -integraatiollemme löydät integraatiosivultamme.

Tätä integraatiota ei ole mahdollista tai tarvetta päivittää manuaalisesti!

Hubspot

Hubspot-integraatiomme uusin versio löytyy Hubspot App Marketplacesta.

Lisätietoja ja asennusohjeita Hubspot-integraatiosta saat Hubspot-integraatiosivultamme.

Tätä integraatiota ei ole mahdollista tai tarvetta päivittää manuaalisesti!

Myyntivoima

Salesforce-integraatiomme uusin versio löytyy Salesforce AppExchangesta.

Lisätietoja ja asennusohjeita Salesforce-integraatiosta on Salesforce-integraatiosivullamme.

Tätä integraatiota ei ole mahdollista tai tarvetta päivittää manuaalisesti!