Tilläggstjänster

Skapad av Shawn Ketabchi

Uppdaterad: 27 februari, 2023 av Shawn Ketabchi

Tilläggstjänster hanteras av administratörer, om du inte är administratör i Telavox så behöver du kontakta en admin som kan hantera dina tilläggstjänster.

Tilläggstjänster kan aktiveras för användare med antingen en Fixed- eller Mobile-licens. Användare med en Free-licens kan inte nyttja tilläggstjänster.

Tilläggstjänster kan läggas till när en användare skapas, eller så kan man administrera tilläggstjänster på befintliga användare under Användare > Tilläggstjänster.

De tilläggstjänster som finns är följande:

CC Pro

Används för utökad statistik samt köfunktionalitet.
Läs mer om CC Pro-funktionerna här

CRM Integration

Denna tjänst krävs för att få full tillgång till funktionaliteten i våra olika integrationer. Läs mer om våra integrationer på denna sida. Våra integrationer hittas även under fliken App Direcory i adminportalen. Denna tilläggstjänst gäller specifikt de integrationer som heter CTI i App Directory.

Contact Lookup

Krävs för att se lookups från Contact Lookup integrationer. Läs mer om dessa integrationer i denna artikeln‍

Fastprissamtal till EU

Samtal till EU/EES drar av användarens 3 000 fria utgående samtalsminuter (gäller inte roaming).

Inspelade samtal

Användarens samtal spelas in. Tänk på att användaren behöver rättighet för att kunna lyssna på sina egna inspelade samtal. Användare med rättighet kan komma åt alla Inspelade samtal. Läs mer om inspelade samtal här‍.

Operator

Operator är ett telefonistverktyg som används för att plocka och vidarekoppla samtal. Ifall en användare har denna tilläggstjänst så kan de använda sig av Operator-programmet.

Tvillingkort surf (enbart tillgängligt för Mobile-licenser)

Tvillingkort är ett extra fysiskt SIM-kort som använder samma surfmängd (mobilsurf) som själva användaren har.

Mobilsurf (enbart tillgängligt för Mobile-licenser)

Med tilläggstjänsten mobilsurf så bestämmer man hur mycket mobildata en användare har per månad. De olika tillgängliga alternativen är 1GB, 5GB, 10GB, 25GB, 50GB och 100GB.