Arbetstider

Skapad av FAQ Team

Uppdaterad: 12 augusti, 2022 av Linda Heiskanen

Du kan schemalägga dina arbetstider till din Google- eller Microsoft -kalender, men om du inte har en eller inte vill använda den kan du schemalägga dina arbetstider via Telavox -appen i Inställningar > Arbetstider.

Listvy
Här kan du ställa in dina arbetstider och profiler Tillgänglig och Slutat för dagen för att aktiveras dag för dag från måndag till fredag, separat för varje dag.

Du kan lägga till andra händelser från Inställningar > Arbetstider > Andra händelser och välja hur de ska schemaläggas för att han ska vara aktiv.

Grafisk vy
Detta är en kalenderöversikt för schemahändelserna. Du kan också lägga till fler händelser till den och redigera dem genom att klicka på en specifik händelse eller ett ledigt utrymme i kalendern. Du kan också dra och släppa profiler till kalendern under den.

Genom att klicka på Ta bort tar du bort alla händelser i kalendern.