Nummervisning

Skapad av FAQ Team

Uppdaterad: 2 september, 2022 av Oscar Hjelmstedt

Här väljer du vilket nummer som ska visa från respektive telefon. Du kan även välja vilket nummer som ska visas för respektive profil.

Som standard visar profilen "Tillgänglig" fastnummer från både både fast telefon och mobil. "Slutat för dagen", "Sjuk" och "Semester" har inställt att mobilnumret visas. Du kan självklart ändra detta genom att klicka på vilken telefon det gäller och välja profilen du vill ändra.

Så ändrar du numret som visas per profil

1. Gå till Inställningar > Nummervisning
  2. Klicka på reglaget Hantera per profil längst ner på sidan.
  3. Klicka på Fast telefon, Mobiltelefon eller Text (SMS).
  4. Välj nummervisning från listan.
  5. Välj numret som ska visas för respektive profil. Detta är numret som kommer visas när du ringer från din mobil eller fasta telefon, eller när du skickar ett SMS.