Nummervisning

Uppdaterad 5 maj, 2021

Här bestämmer du vilket nummer som ska visa från respektive telefon. Du kan även välja vilket nummer som ska  visas för respektive profil. Som standard är det inställt att tillgänglig profilen visar fastnummer från både båda fast telefon och mobil. Slutat för dagen, sjuk och semester har inställt att mobilnumret visas när de profilerna är aktiverade. Du kan självklart ändra detta genom att klicka på vilken telefon det gäller och välja profilen du vill ändra.