Ring med Tel- eller Call to-länkar

Uppdaterad av Linda Heiskanen

Uppdaterad 20 maj, 2021

När du använder vår softphone via Telavox Desktop och hittar ett telefonnummer du vill ringa på webben eller i ett CRM-system kan du nu bara klicka på numret för att samtalet ska starta. Tidigare var du tvungen att markera, kopiera och klistra in i softphonen för att ringa – nu är samtalet enbart ett klick bort. Vips, så får du som ringer mycket via datorn en betydligt smidigare vardag.

Telefonnumret du vill ringa måste vara länkat i ett Call to- eller Tel-format.