Vidarekoppling för administratörer

Uppdaterad: 23 februari, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Som administratör kan du styra vidarekoppling för fasta nummer efter att användaren har tagits bort. I adminportalen går du till Telefonnummer > Aktuella nummer > Välj nummer > Konfigurera vidarekoppling. Lägg sedan till numret du vill vidarekoppla samtal till.

Observera att du endast kan vidarebefordra fasta nummer. Om du behöver vidarekoppla samtal från ett mobilnummer måste numret tillhöra en användare.

För att vidarekoppla samtal från ett mobilnummer, skapa en användare för numret och lägg till en direkt vidarekoppling via adminportalen via Profiler > Välj användaren > Ring till mobilnummer: “Behandla som ett samtal till en fast telefon” > Ring till fast telefonnummer: samtalshantering > anslut till kontakt/nummer > spara.