Samtalsdirigering i skrivbordsappen

Uppdaterad: 23 februari, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Hur man hanterar samtalsdirigering i skrivbordsappen

Du kan skapa samtalsdirigeringar för både inkommande och utgående samtal på användarnivå i skrivbordsappen.

Följ stegen nedan för att lägga till en samtalsdirigering eller göra ändringar i en redan befintlig:

1. Gå till Inställningar.
  2. Klicka på Telefoni & ljud.
  3. Navigera till Avancerad telefoni.
  4. Klicka sedan på Samtalsdirigeringar.

Om du önskar att ett specifikt nummer ska kunna ringa som en specifik profil kan du använda dig av Prioriterade nummer:

1. Under Samtalsdirigeringar klicka på Prioriterade nummer.
  2. Klicka på "Lägg till prioritering".
  3. Lägg till numret du vill prioritera under en specifik profil.
  4. Under "Aktiv för" väljer du vilken profil regeln ska aktiveras på.
  5. När du är klar klickar du på "Lägg till prioritering".

I det här exemplet kommer du att få inkommande samtal från det specifika numret när du har aktiverat Möte som profil, oavsett profilens standardinställningar.

Radera

Information:

• Här kan du läsa mer om Grålistade destinationer‍ ‍och hur den funktionen fungerar.

• Här kan du läsa mer Profiler‍ om och hur du använder dem tillsammans med samtalsdirigering.