Integration med Brilliant

Uppdaterad: 23 februari, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Vad är Brilliant-integrationen och hur kan den hjälpa dig?

Det finns ett allt större behov av kundenkäter och undersökningar baserade på data. Ett av dessa verktyg för CSAT- och NPS-resultat är Brilliant. Det kan dock vara krångligt att komma igång med. Men nu det finns en lösning på det med vår integration Brilliant Future.

Med integrationen kommer ni igång snabbare och får fler insikter från konversationer i Telavox-plattformen.

Klicka på flikarna nedan för att läsa mer om Brilliant-integrationen och dess fördelar:

Lösningen

Med vår Brilliant-integration kan du skicka undersökningar när ett samtal avslutas. Du kan välja vilka köer som ska aktivera det.

Radera

Fördelar

Bättre insikter om agent och köprestation, samt kundnöjdhet.

Radera

Funktioner

• Skicka en kundundersökning efter avslutat samtal.
  • Få insikter i samtalet genom kundundersökningar.
  • Enklare administration:  slipp betala för att andra ska hjälpa er med aktiveringen.

Radera

Klicka på fliken nedan för en guide om hur du installerar integrationen:

Installation

Du måste vara kund hos Brilliant för att integrationen ska fungera (levereras inte av Telavox för närvarande).

Det är superenkelt att installera Brilliant Future direkt via adminportalen:

1. Gå till adminportalen.
  2. Navigera till App Directory i den vänstra sidopanelen.
  3. Klicka på "Alla appar".
  4. Klicka på "Visa" på Brilliant integration.

5. Klicka sedan på "Lägg till".

6. Använd dina Brilliant-uppgifter för att ansluta tjänsten. När du är ansluten kan du välja vilka köer som ska aktivera undersökningarna. Fyll i "Autentisering" nedan:

7. Under " Kösystemkonfiguration" välj vilka köer integrationerna ska aktiveras för.