Brilliant-integrationen

Forfatter Ellinor Niklasson

Last updated: June 13th, 2024 by Ellinor Niklasson

Hvad er Brilliant-integrationen, og hvilken værdi giver den?

Behovet for at føre samtaler om undersøgelser og data er stigende. Det kan være besværligt og kræver professionel service for at få det til at fungere. Et værktøj til at hjælpe med at køre CSAT- og NPS-resultater er Brilliant Future.

Med Brilliant Future, muliggøres hurtigere onboarding og tid til indsigt fra Telavox-platformen.

Slet

Information

Du skal være kunde hos Brilliant, for at integrationen fungerer (ikke leveret af Telavox i øjeblikket) og bruge dine Brilliant -legitimationsoplysninger til at forbinde tjenesten.

Klik på fanerne nedenfor for at læse mere om de vigtigste funktioner i Brilliant-integrationen:

Løsningen

Med vores Brilliant Integration kan du udløse undersøgelser, når et opkald slutter. Du kan vælge, hvilke køer der skal udløse opkaldet.

Slet

Fordele

Bedre indsigt i agent- og køydelse samt kundetilfredshed.

Slet

Nøglefunktioner

• Udløs en undersøgelse efter opkald.
  • Få indsigt i opkaldet gennem kundeundersøgelser.
  • Nemmere administration af integrationerne, fjerner friktionen af professionelle tjenester for at aktivere funktionen.
Slet

Klik på fanen nedenfor for at få en trin-for-trin guide til, hvordan du installerer integrationen:

Installation

Du skal være kunde hos Brilliant, for at integrationen fungerer (ikke leveret af Telavox i øjeblikket) .

Det er super nemt at installere Brilliant Future direkte via Admin-portalen:

1. Gå til Admin-portalen .
  2. Naviger til Appkatalog i venstre sidepanel.
  3. Klik på "Alle apps".
  4. Klik på "Vis" på Brilliant integrationen.

5. Klik derefter på "Tilføj".

6. Brug dine Brilliant-legitimationsoplysninger til at forbinde tjenesten. Når du er tilsluttet, kan du vælge, hvilke køer der skal udløse undersøgelsen/undersøgelserne. Udfyld oplysningerne om "godkendelse" nedenfor:

7. Vælg under "Konfiguration af køsystem" hvilke køer integrationen skal aktiveres på.