Telavox API

Skapad av FAQ Team

Uppdaterad: 9 juni, 2021 av Shawn Ketabchi

Vad kan jag göra med Telavox API?

Dokumentation av vårt API finns på denna sida: About the Telavox API.

Vad är en Json Web Token (JWT)?

JWT är ett säkrare sätt att autentisera sig när man använder vårt API och är något som våra Telavox-kunder kan använda. Istället för att använda ett användarnamn och lösenord så är JWT en så kallad token – ett igenkänningstecken – som är unik för varje användare och integration.

Hur skapar jag en token?

Användare kan skapa en token via Telavox under Mitt konto > Användarnamn och lösenord > Hantera nycklar. Alla tokens är användarspecifika.

Efter att din token är skapad så kommer du inte längre kunna se den igen, så var noga med att använda den direkt eller spara den på ett säkert ställe.

Hur tar jag bort en token?

För att ta bort en token så trycker du på knappen Återkalla bredvid den token du vill ta bort. När din token är borttagen så kan den inte längre användas.

Behöver jag skapa en ny token om någon användare byter lösenord?

Nej, användaren kommer att använda samma token som innan.