Telavox Academy

Author Linda Heiskanen

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Telavox Academy blev grundlagt i foråret 2022 for at gøre det sjovt og innovativt at lære at bruge vores platform. Det er designet, så du som Telavox-bruger kan blive oplært i at bruge Telavox-applikationen, når det passer dig.

Hvordan får jeg adgang til Telavox Academy?

Din virksomheds kontaktperson fungerer som din guide til Telavox Academy – du skal blot kontakte dem og bede om adgang.

Alle brugere vil automatisk blive tildelt følgende kurser:

1. Introduction to Telavox
2. Telavox User
3. Telavox Admin User.

Slet

Bemærk!

Telavox Academy login er ikke det samme som dit almindelige Telavox login. Kun e-mailen er den samme, medmindre du bruger en delt konto.