Statistik

Author Linda Heiskanen

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Hvis du har CC Pro ‍ og rettigheden til statistik, kan du få adgang til funktionen i Admin-portalen ved at klikke på Statistik i venstre side. I den nye visning har du to muligheder at vælge imellem: Vis statistik og Generer rapport.

Vis statistik

Du bliver automatisk omdirigeret til fanen Vis statistik. Her kan du se og downloade opkaldsstatistik for en bestemt kø eller bruger. Du skal blot definere et tidsinterval, samt køerne eller brugerne, og klik derefter på Generer. Herefter vil systemet give dig besked om, at informationerne er ved at blive hentet, og når det er gjort, vil du blive omdirigeret til en fane, hvor du kan se Beløbsanalyse, Tidsanalyse eller derefter Eksporter kødata (her kan du downloade enten CSV- eller excel-filer af de hentede data). Du kan også trykke på "Instruktioner" for at læse mere om statistikken.

Du kan ikke generere statistik længere end 2 år tilbage, du kan heller ikke vælge et tidsrum, der er længere end 3 måneder. ( Fra og til dato).

Generer rapport

Her kan du vælge at generere automatiske rapporter svarende til dem, du kan få fra Vis statistik. Der sender rapporter efter dine ønsker - så blot vælg attributterne til rapporterne og klik på Opret rapport. Når du er færdig, vil du se den oprettede rapport i visningen nederst på siden under Håndter dine gemte rapporter. Her kan du administrere de rapporter, du har gemt. For eksempel deaktivere eller slette dem.

Hvis du skulle downloade statistikken som excel eller se på grafen og filtrere på agenter, ville agenterne angives med deres fastnetnummer og ikke deres navn eller mobilnummer. Det betyder også, at statistikken ikke afspejler, om indgående opkald kom ind på en brugers fastnet- eller mobilnummer.

Slet

Forkortelser

Bemærk at du har de anvendte forkortelser i excel-rapporterne i selve excel-filen, du kan finde dem under fanen Information .