Växeltjänster

Uppdaterad: 22 juli, 2022 av Linda Heiskanen

Skapa konferenssamtal och videokonferenser och arbeta med organisationens köer och kanaler på fliken Växeltjänster.

Mitt möte

Konferenssamtal - ringa, bjuda in och gå med

I Mitt möte hittar du information om ditt konferenssamtal och PIN -kod. Du kan bjuda in deltagare via e -post och gå med i din konferens direkt från appen.

• Om du vill gå med i konferensen med video klickar du helt enkelt på knappen Gå med.
  • Om du vill gå med i konferensen via telefon kan du kontrollera konferensens nummer och PIN -kod när du rullar ner på sidan.
  • Du kan också bjuda in deltagare med en förfylld telefoninbjudan som innehåller all relevant information om mötet, inklusive konferensnummer och PIN-kod. E -posta inbjudan till deltagarna genom att klicka på knappen Skicka som e-post.
  • Om du har internationella deltagare kan du hitta alla internationella konferensnummer via länken Visa alla internationella konferensnummer .

Knappvalsmenyer

Knappvalsmenyer visar de olika knappval som du har aktiv i din organisation. Här kan du se numret för dem, samt vilka öppettider de har.

Kösystem

Med kösystem kan din organisation distribuera inkommande samtal till olika kömedlemmar. Genom att välja ett könamn kan du se detaljerna för den kön.

Du kan logga in och ut ur köerna, se hur många samtal som finns i kön, vilka som är inloggade och vilka som ringer. Dessutom kan du se realtidsstatistik för kön, till exempel det aktuella svarsförhållandet.

Live chattar

Avsnittet live chattar visar dig de live chattar, även kända som Telavox -widgets, som läggs till på din webbplats. Här kan du se statistik från den och se vem som är inloggad och vilka öppettider den har.

Delade tillägg

Delade tillägg visar dig de anslutningar du har gjort till ditt t.ex. faxsystem.