PBX-palvelut

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Luo konferenssipuheluita sekä videoneuvotteluja, ja käsittele organisaatiosi jonoja ja muita kanavia PBX-palvelut-välilehdellä.

Omat palveluni

Konferenssipuhelut – luominen, kutsuminen ja liittyminen

Omat palvelut -kohdasta löydät tietoja numerostasi jonka avulla voit aloittaa konferenssipuheluita, sekä PIN-koodin konferenssiin liittymistä varten. Voit kutsua osallistujia konferenssiin myös sähköpostitse, ja voit itse liittyä konferenssiin suoraan sovelluksesta.

• Jos haluat liittyä konferenssiin videolla, napsauta Liity-painiketta.
  • Jos haluat liittyä neuvotteluun puhelimitse, voit tarkistaa konferenssin numeron ja PIN-koodin vierittäessäsi sivua alaspäin.
  • Voit myös kutsua osallistujia sähköpostikutsulla, joka sisältää kaikki olennaiset tiedot kokouksesta, mukaan lukien sen puhelinnumeron sekä PIN-koodin. Lähetä kutsu osallistujille sähköpostitse napsauttamalla Lähetä sähköpostina -painiketta.
  • Jos konferenssiin osallistuu henkilöitä oman maasi ulkopuolelta, löydät kaikki kansainväliset konferenssinumerot Maa-valikosta. Valitse vain osallistujan maa ja näet konferenssitiedot oikealla maakoodilla.

IVR

IVR-kohta näyttää sinulle organisaatiossasi aktiiviset vaihteet näppäinvalinnalla. Täältä näet niiden numerot sekä aukioloajat.

Jonotusjärjestelmät

Jonotusjärjestelmien eli jonojen avulla organisaatiosi voi jakaa saapuvat puhelut eri jonon jäsenille. Valitsemalla jonon nimen näet jonon tiedot.

Voit kirjautua sisään ja ulos jonoista, nähdä kuinka monta puhelua on jonossa, kuka on kirjautunut sisään ja keitä soittajat ovat. Lisäksi näet jonon reaaliaikaiset tilastot, kuten nykyisen vastaustaajuuden.

Live-chatit

Live-chat-osiossa näet live-chatit, jotka tunnetaan myös nimellä Telavox-widgetit, jotka on lisätty verkkosivustollesi. Täältä näet niiden tilastot ja kuka on kirjautunut sisään ja mitkä ovat niiden aukioloajat.

Jaetut laajennukset

Jaetut laajennukset näyttävät yhteydet, jotka olet tehnyt esimerkiksi ATA-boksin kautta faksiisi.