Beställ nya nummer

Skapad av Jarne De Koster

Uppdaterad: 13 januari, 2023 av Oscar Hjelmstedt

Som administratör kan du beställa och köpa nya nummer. Detta kan göras via adminportalen i avsnittet Telefonnummer. Om ditt företag är internationellt, välj rätt land i det övre vänstra hörnet så att du kan köpa nummer. Efter det klickar du på plustecknet i det nedre högra hörnet. Klicka sedan på kundvagnen bredvid Skaffa nya nummer.

Fyll i popup-fönstret med rätt företagsinformation. Se till att alla fält är korrekt ifyllda. Du kan välja att köpa ett nummer baserat på din företagsinformation.

Kontrollera nedan för landsspecifik information angående den företagsinformation du behöver fylla i.

Franska nummer

Gatunummer: Ska bara vara ett nummer som inte följs av en bokstav (t.ex. 36, inte 36A).

Radera

Holländska nummer

Gatunummer: Ska bara vara ett nummer som inte följs av en bokstav (t.ex. 36, inte 36A).
Postnummer: Bör ha formatet XXXX YY (där X är en siffra och Y är en bokstav).

Radera

Belgiska nummer

Momsnummer: Bör ha formatet BExxxxxxxxxx (där x endast kan vara ett nummer).
Gatunummer: Ska bara vara ett nummer som inte följs av en bokstav (t.ex. 36, inte 36A).