Samtalsinspelning

Uppdaterad: 17 januari, 2024 av Ellinor Niklasson

Inspelade samtal ger dig möjligheten att just spela in dina samtal. Om du har fått rättigheten av en administratör på ditt företag så kommer du att kunna aktivera det innan på Inställningar > Samtalsinspelning.

Du kan även välja att samtalen bara spelas in när vissa profiler är aktiverade. Detta kan du ändra genom att klicka på Hantera per profil nere i höger hörn. Då kan du välja exakt på vilka profiler du vill att samtalen ska spelas in.

Inspelade samtal lagras i två år. Vänligen kontakta vår support om du vill korta ner den tiden.

Hitta dina inspelade samtal

Om du har samtalsinspelning aktiverat hittar du dessa under fliken med samtalshistorik. Klicka på samtalet du vill lyssna på. Där kan du även ladda ner inspelningen.