Samtalsinspelning

Uppdaterad 5 maj, 2021

Inspelade samtal ger dig möjligheten att just spela in dina samtal. Om du har fått rättigheten av en administratör på ditt företag så kommer du att kunna aktivera det innan på Inställningar > Samtalsinspelning.

Du kan även välja att samtalen bara spelas in när vissa profiler är aktiverade. Detta kan du ändra genom att klicka på Hantera per profil nere i höger hörn. Då kan du välja exakt på vilka profiler du vill att samtalen ska spelas in.