Samtalsdirigering i adminportalen

Uppdaterad: 23 februari, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Så hanterar du samtalsdirigering

Du kan skapa samtalsdirigeringar för både inkommande och utgående samtal på användarnivå både i Adminportalen som administratör och i skrivbordsappen på användarnivå.

Följ stegen nedan för att skapa och göra ändringar i en samtalsdirigering:

1. Gå till Användare.
  2. Markera den användare du vill göra ändringar för.
  3. Klicka på Samtalsdirigeringar.
  4. Välj om du vill lägga till en routing för inkommande eller utgående samtal.

Under Samtalsdirigeringar för inkommande samtal kan du till exempel välja mellan att blocka ett visst nummer eller alla nummer för inkommande samtal på en specifik profil.

Under Samtalsdirigeringar för utgående samtal kan du till exempel välja att lägga till blockeringen för Grålistade destinationer eller Alla internationella samtal.

1. För att göra ett undantag på en befintlig samtalsdirigering, klicka på pennan > undantag.
  2. För att ta bort en samtalsdirigering klicka på papperskorgen.

Radera

Information: