Beställ nya nummer

Uppdaterad: 6 februari, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Som administratör kan du beställa och köpa nya nummer. Detta kan göras via adminportalen under Telefonnummer. Om ditt företag är internationellt, se till att välja rätt land i det övre vänstra hörnet så att du kan köpa nummer för rätt land(detta gäller enbart ifall ni har fakturaställen för flera länder). Klicka sedan på plustecknet i det nedre högra hörnet. Klicka sedan på kundvagnen bredvid Köp nya nummer.

Beställ nya nummer

När det är klart väljer du vilken typ av nummer du letar efter (fasta nummer eller mobil). Välj sedan önskat riktnummer.

Systemet visar dig alla tillgängliga nummer och deras priser. När du har valt ett nummer eller ett nummerblock klickar du på Beställ, ser till att du har alla de nummer du behöver och klickar på Fortsätt . Du får då en orderbekräftelse, så kontrollera att informationen stämmer.

Markera kryssrutan Jag godkänner de allmänna köpvillkoren när din beställning ser korrekt ut och välj Bekräfta. Nu har siffrorna lagts till som reserverade nummer på ert företag så att ni kan välja dom för olika ändamål.