Videomøte

Forfatter Ellinor Niklasson

Sist oppdatert: 13.10.2026 av Linda Heiskanen

Slik bruker du videomøtefunksjonen

Det har nettopp blitt enklere å starte et videomøte. Alt du trenger er nå på ett sted – du finner det under Meldinger-fanen.

Før du begynner

Sørg for at du har følgende klart, avhengig av hva du trenger:

  • Tilgang til Meldinger-fanen i nett- eller skrivebordsappen.
  • Microsoft- eller Google Kalender er tilkoblet hvis du vil invitere interne og eksterne gjester og se dagens møter synkronisert med kalenderen din. Gå til Innstillinger > Min konto > Tilkoblede tjenester for å koble til kontoen din.

Landingssiden for møter

Den nye landingssiden for møter samler alle alternativene for videomøter på ett sted.

  1. Åpne nett- eller skrivebordsappen.
  2. Gå til Meldinger-fanen.
  3. Og klikk deretter på Møter.

Her er hva du finner på landingssiden :

Alternativ Hva den gjør
Øyeblikkelig møte Start et møte nå og del lenken på stedet
Lag et rom for senere Sett opp et møterom på forhånd, og start det når du er klar
Ditt personlige møterom Ditt personlige rom som alltid er på – ett klikk for å starte
Dagens møter Se alle dine synkroniserte møter (Google, Teams, Zoom og mer) med lenker for å bli med
Planlegg i Google-kalenderen Opprett møteinvitasjon via Google-kalenderen din
Planlegg i Microsoft-kalenderen Opprett møteinvitasjon via Microsoft-kalenderen din

Klikk på fanene nedenfor for å lære mer om de ulike alternativene du kan velge mellom under Møte-fanen:

Alternativ 1 – Møte umiddelbart

Trenger du å sette i gang en samtale nå? Slik gjør du det:

  1. Klikk på Nytt møte.
  2. Velg Øyeblikkelig møte.
  3. Du blir tatt rett inn i møtet.
  4. Det vil dukke opp en popup-meny med en lenke.
    1. Del det med deltakerne slik at de kan bli med.
    2. Eller legg til deltakere direkte fra møtet.

Slik fungerer chat i direktemøter:

  • En midlertidig chat er tilgjengelig så snart møtet starter – alle kan sende meldinger med en gang.
  • Meldinger lagres ikke som standard – tenk på det som en tavle som slettes når alle drar.

Vil du beholde chatten?
Hvis du på noe tidspunkt bestemmer deg for å lagre samtalen.

Aktivering av chathistorikk er kun tilgjengelig for interne brukere/oppdrag.

  1. Klikk på Aktiver chattelogg.
  2. I neste trinn kan du gjøre den midlertidige chatten om til et permanent rom.

Herfra kan du:

  • Lagre alle meldinger fra det tidspunktet og fremover.
  • Hold samtalen i gang etter at møtet er over.

Vær oppmerksom på

Lagret chathistorikk er bare synlig for interne deltakere.

Slett

Alternativ 2 – Opprett et rom for senere

Vil du sette opp et møte på forhånd? Dette alternativet lar deg opprette et rom nå og starte det når du er klar – perfekt hvis du ikke har tilgang til Outlook-pluginen.

  1. Klikk på Nytt møte.
  2. Velg Opprett et rom for senere.
  3. Velg et navn og legg til deltakere. Velg også Møtetilgang, hvem som skal kunne bli med i dette rommet.
  4. Når du er ferdig, klikker du på Opprett rom.
  5. Rommet ditt er opprettet – du har to alternativer herfra:
    1. Kopier fullstendige detaljer – Kopier og lim inn møteinformasjonen i kalenderappen din for å planlegge den manuelt.
    2. Start møte – Blir med i møtet umiddelbart når du er klar.
    3. Kommet til rommet – åpner chatterommet slik at du kan dele informasjon med deltakerne før møtet.
  6. I chatterommet kan du i høyre sidepanel gå til innstillinger, se og legge til medlemmer, oppsummere meldinger og gå direkte til møtevideorommet.

Administrere møtedeltakere

Under et møte kan du administrere hvem som har permanent tilgang til chatterommet.

Gjester (deltakere som ikke er faste rommedlemmer) er tydelig oppført separat, slik at du alltid vet hvem som nettopp er på besøk.

  1. I Chat- fanen og Medlemmer-delen har hver interne deltaker en Legg til -knapp ved siden av navnet sitt.
  2. Hvis du klikker på Legg til, vises en bekreftelsesmelding: «Varsling – dette gir dem permanent tilgang til rommet» – slik at ingen utilsiktede tilføyelser blir vist.

Permanente rommedlemmer er oppført separat fra gjester til enhver tid.

Vær oppmerksom på

Permanent rommedlemskap er kun tilgjengelig for interne deltakere.

Slett

Alternativ 3 – Ditt personlige møterom

Ditt personlige møterom er alltid på og klart til bruk – bare ett klikk unna når du trenger det.

Her kan du:

  1. Slå av mikrofonen før du blir med.
  2. Slå av kameraet før du blir med.
  3. Angi et bakgrunnsbilde eller filter før du blir med.
  4. Bli med i møtet direkte på Bli med -knappen.
  5. Konfigurer innstillingene for mikrofon, høyttaler og kamera før du blir med.
  6. Se og kopier informasjon om deltakelse og håndter møtetilgang (hvem som skal kunne delta i ditt personlige møte).
  7. Bli med på en annen enhet.
  8. Planlegg møtet i din eksterne kalender.
Delete

Bra å vite

Ditt personlige møterom fantes tidligere under PBX-tjenester > Møter. Det har nå flyttet seg til den nye landingssiden for møter i Meldinger-fanen.

Slett

Alternativ 4 – Dagens møter

Se alle dine kommende møter for dagen i én liste – inkludert lenker fra Google Meet, Teams, Zoom og mer. Ikke mer tabulatorhopping for å finne bli med-lenken din.


For å få dette til å fungere:

  1. Gå til Innstillinger > Min konto > Tilkoblede tjenester.
  2. Koble til Microsoft- eller Google-kontoen din.
  3. Når du er tilkoblet, klikker du på e-postadressen din på samme side.
  4. Slå på Kalender for å starte synkroniseringen.
Delete

Heads up

Møtelisten oppdateres hvert 10. minutt. Hvis et møte mangler, må du sjekke at kalendersynkronisering er slått på.

Slett

Alternativ 5 – Møte via Google- eller Microsoft-kalender

Opprett møteinvitasjoner via Google og Microsoft direkte i nett- og skrivebordsappen.

  1. Klikk på Nytt møte.
  2. Velg Planlegg i Google Kalender eller Planlegg i Microsoft Kalender.
  3. Du blir omdirigert til kalenderen din, hvor du kan planlegge møtet etter behov – møtelenken genereres fra appen.
Slett

Kontroller og funksjoner under samtale

Når samtalen har startet, har du tilgang til følgende alternativer:

  1. Du kan utvide samtale-widgeten til fullskjerm, høyre panel eller nederste linje. Hvis du minimerer til nederste linje, vil videofeeden bli skjult.
  2. Klikk på tannhjulikonet for å endre lyd- eller videoinnstillingene dine (f.eks. bytte til hodetelefoner).
  3. Se nåværende deltakere eller klikk på Legg til deltakere for å invitere andre.
  4. Få tilgang til møtelenken og detaljene for å sende til eksterne gjester eller kunder.
  5. Bruk ikonene for å dempe mikrofonen eller slå kameraet av/på.
  6. Velg Bakgrunner og effekter for å gjøre rommet uskarpt, eller velg en virtuell bakgrunn.
  7. Åpne chatvinduet med kollegaen din uten å forlate samtalen.
  8. Bare del skjermen din.

Vertskontroller

Det er mulig for personer i samme møte å jobbe som vert – for å legge til noen få begrensninger i møtet. Disse kalles vertskontroller. Se nedenfor for de faktiske funksjonene:

Tilgangsnivåer for møter

Én innstilling, fire nivåer fra minst til mest restriktiv:

Alle – dette er standardinnstillingen: eksterne deltakere venter alltid på godkjenning for å bli med i møtet.
Alle i organisasjonen – alle i organisasjonen din kan delta i møtet.
Kun medlemmer – kun utvalgte medlemmer har lov til å delta i møtet.
Ingen (fullstendig låst) – Å låse et møte er bare å sette tilgang til «Ingen».

Det er også mulig å oppdatere denne innstillingen ved romoppretting, i møtelobbyen og under pågående videomøter. Hvis den utføres under det pågående møtet, trer den nye innstillingen i kraft for nye deltakere som blir med i møtet.

Delete

Bra å vite

Det finnes ingen enkeltstående «vertsrolle». Alle som er administratorer for møtets chatterom har full vertskapskapasitet – så kontrollen over møtet er ikke knyttet til én person som kanskje ikke engang er der.

Hva kan en vert og andre interne brukere gjøre? Se nedenfor:

Endre innstillinger for «hindre deltakere blir med før vert» – kun vert

Aktiver chatlogg – kun vert

Fjern deltakere – kun vert

Oppdater tilgangsinnstillingene for møtet før og under møtet – kun for verten

Andre kontroller i møter og hvem som kan utføre dem:

Godta/avvis deltakere – tilgjengelig for alle interne brukere, inkludert vert

Demp en deltaker – tilgjengelig for alle interne brukere, inkludert vert

Slå av kameraet for en deltaker – tilgjengelig for alle interne brukere, inkludert verten

Eksterne deltakere: De går alltid gjennom « Venter på godkjenning » og må slippes inn av interne deltakere i møtet. Dette gjelder selv når bryteren til «La folk bli med før vert» er AV

Interne deltakere: Hvis «La folk bli med før verten» er AV, ser interne deltakere meldingen «Venter på vert». Hvis «La folk bli med før verten» er PÅ, legges de interne deltakerne til i møtet i henhold til møtetilgangsinnstillingene.

Slett