On-hook waiting

Auteur FAQ Team

Laatst bijgewerkt: 16 januari, 2024 door Ellinor Niklasson

On-hook waiting is een extra service die u aan uw hun groepen kunt toevoegen. On-hook waiting betekent dat de persoon die belt zijn telefoonnummer kan achterlaten en ervoor kan kiezen om teruggebeld te worden in plaats van in de wachtrij te wachten.

Om de On-hook waiting in een wachtrij te activeren, moeten alle leden van de wachtrij over de add-on CC Pro beschikken.

Wanneer u op het menu klikt en besluit On-hook waiting te activeren, krijgt u de functie-instellingen te zien.

Hoe vaak moet het geluid worden afgespeeld?
Dit bepaalt hoe vaak de beller het bericht te horen krijgt dat hij teruggebeld kan worden in plaats van in de wachtrij te wachten.

Positie in wachtrij
Hoeveel bellers moeten er in de wachtrij staan voordat u in plaats daarvan wordt teruggebeld.

On-hook waiting aanbieden aan andere bellers
Hier kunt u kiezen uit drie alternatieven. Als u optie twee of drie kiest, stelt u in hoeveel seconden het duurt voordat de beller wordt aangeboden om terug te bellen.

Beller-ID voor nummerheraling
Als u bij het terugbellen een ander nummer wilt tonen dan uw wachtrijnummer, kunt u dit hier wijzigen.

Als het gaat om het daadwerkelijke terugbellen, kunt u de instellingen op een aantal verschillende manieren beheren, afhankelijk van hoe u wilt dat het werkt.

1. De tijd van het lid is kostbaar
Deze instelling bepaalt wanneer de beller wordt teruggebeld. Zoals op de afbeelding, wordt de beller teruggebeld als hij derde of lager wordt geplaatst. Dit nummer is veranderlijk.

2. De tijd van de klant is waardevol
De beller reserveert zijn plaats in de wachtrij en wordt teruggebeld wanneer de oproep vooraan in de wachtrij is gekomen.

Geluid voor de beller
Wanneer het tijd is voor de beller om teruggebeld te worden, wordt de agent in de wachtrij gebeld en wordt het gekozen geluid afgespeeld. Dan begint het terugbellen.