Välkommen till Telavox!

Skapad av Shawn Ketabchi

Uppdaterad: 22 april, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Varmt välkommen till Telavox! 🎉

Vad kul att ha dig här! Grattis till ett bra val av leverantör för era kommunikationstjänster och tack för ditt förtroende. Här har vi samlat allt du behöver för att få en flygande start med oss.

Vad är Telavox?

Med ett ord? Företagstelefoni.

Vi vill ge företag en bättre telefonilösning än vad de stora operatörerna erbjuder. Tjänster som faktiskt löser era behov.

Förutom en smart växel i molnet som gör allt man vill att den ska göra, har vi även chatt, video och integrationer med dina favoritsystem.

Vi ser lösningar på problem som de traditionella operatörerna inte ser, än mindre kan utveckla. På så sätt gör vi det enkelt att anpassa er telefoni efter era behov, istället för tvärtom.

Den lättanvända Telavoxappen är grunden för att du ska få ut det mesta av lösningen. Klicka här för att ladda ner vår app till mobil och dator.

Har du inte ditt SIM-kort? Lugn, du kan beställa ett digitalt eSIM här.

Telavox är så mycket mer än ett SIM-kort. Här är en rad resurser som hjälper dig komma igång: