Yleiskatsaukseni

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Yleiskatsaukseni on Telavox-sovelluksen PBX-välilehden ohjauspaneeli, joka näyttää yleiskatsauksen jonoistasi ja agenteistasi. Yleiskatsauksessa näet mittareita, kuten kuinka monta puhelua on jonossa, kuinka monta käyttäjää on kirjautunut sisään ja kuinka monta käyttäjää on käytettävissä sekä jonojesi pisin odotusaika.

Kaikki käyttäjät, joilla on CC Pro ‍ ja valtuudet tilastotietoihin, voivat käyttää yleiskatsaukseni-ominaisuutta. Lisäpalveluita voi hallita hallintaportaalissa kohdassa Käyttäjät > Lisäpalvelut. Käyttöoikeuksia voi hallita kohdassa Käyttäjät > Valtuudet.

Huomaa: Tilastotiedot-valtuus tulee asettaa ryhmälle 'Kaikki', jotta Yleiskatsaukseni-ominaisuus tulee näkyviin.

Yleiskatsaukseni-kohdan oikeassa yläkulmassa oleva suodatin näyttää luettelon eri ryhmistä, joiden mukaan voit suodattaa näkymää. Järjestelmänvalvoja voi hallita ryhmiä hallintaportaalin kohdassa Käyttäjät > Ryhmät. Yleiskatsauksen alempana oleva suodatin on jonojärjestelmiä varten, jotta vain tietyn jonon käyttäjät voidaan näytetään listauksessa allaolevan GIF:n mukaisesti:

Järjestelmänvalvojat voivat kirjata käyttäjiä sisään ja ulos jonoista, vaihtaa PBX-tiloja ja muuttaa käyttäjien profiileja jonon tai käyttäjän vieressä olevan kolmen pisteen valikon avulla.

Kuka tahansa käyttäjä voi myös käyttää tätä valikkoa soittaakseen kollegoillensa tai lähettääkseen chat-viestin!

Yleiskatsauksen Takaisin pian -kenttä näyttää, ketkä käyttäjät ovat 10 minuutin sisällä käytettävissä ja kirjautuneena uudelleen jonoon. Harmaa laatikko havainnollistaa tämän myös visuaalisesti.