Soittaminen ja verkkovierailu

Poistaa

Tämä ohje käy läpi puhelu- ja verkkovierailukustannuksiin liittyviä ensisijaisia käsitteitä ja tilanteita - mutta ei sisällä hinnastoja tai eri maihin soittamisten kustannuksia.

Tarkista sopimuksistasi ja hinnastoistasi tarkat hinnat ja yritystäsi koskevat tiedot. Ota meihin yhteyttä, jos jokin on epäselvää!

Telavox-käyttäjillä, jotka käyttävät joko Fixed- tai Mobile-lisenssiä, on käytettävissään 3000 puheluminuuttia ulospäin lähteviin puheluihin. Saapuvat puhelut eivät kuluta näitä puheluminuutteja. Fixed-käyttäjillä ei ole Telavoxin SIM-korttia, joten verkkovierailu ei koske näitä käyttäjiä. Mobiilikäyttäjillä on Telavoxin SIM-kortit, joita voidaan käyttää verkkovierailuihin ulkomailla.

Sekä Fixed- että Mobile-käyttäjät voivat soittaa puheluita Telavox-tietokonesovelluksesta tai Telavoxin selainversiosta. Kun soitat Telavox-tietokonesovelluksesta, soittamasi puhelut käsitellään samalla tavalla riippumatta siitä, missä olet, koska soitat VoIP:n kautta. Sama koskee Telavox-mobiilisovellusta, jos käytät VoIP-soittotapaa, joka on sekä Fixed- että Mobile-käyttäjien käytettävissä.