BYOD (Bring Your Own Device)

Lisää oma laitteistosi Telavoxiin

Author Shawn Ketabchi

Päivitetty: 09.07.2024, Linda Heiskanen

Bring Your Own Device -palvelun avulla voit ottaa käyttöön omaa laitteistoasi ja yhdistää ne Telavoxiin helposti ja intuitiivisesti. Tämä tehdään hallintaportaalin Laitteisto-välilehden kautta.

Sivun vasemmassa yläkulmassa voit painaa Lisää laitteisto ja sitten Lisää oma terminaalisi. Tämän jälkeen näytöllesi ilmestyy ponnahdusikkuna, joka opastaa sinut päätteen lisäämisen neljän vaiheen läpi.

Vaihe 1 - Merkki ja malli

Ensimmäisessä vaiheessa sinun on syötettävä laitteistosi merkki, malli, sekä MAC-osoite.

Merkki ja malli -pudotusvalikosta löydät kaikki tukemamme päätteet. Jos et löydä laitteistosi merkkiä ja mallia, emme tue sitä. Tältä sivulta löydät lomakkeen, jonka täyttämällä voit pyytää uuden päätteen lisäämistä. Emme voi taata, että malli lisätään tuettujen mallien luetteloomme.

Tuetut valmistajat ja mallit

YEALINK ‍ SNOM  GRANDSTREAM FANVIL GIGASET

Vaihe 2 - Valmistele pääte

Valitse, kenellä on oikeuddet tehdä muutoksia laitteistoon, kun se on lisätty.

Vaihe 3 – Käyttäjä ja kuvaus

Valitse, kenelle käyttäjälle laitteisto yhdistetään. Muista, että uudelleenkäynnistys vaaditaan, jos päätteen käyttäjää lisätään/muutetaan, muuten muutoksen tuleminen voimaan voi kestää jopa tunnin ennen kuin käyttäjä on kirjautunut sisään/rekisteröity laitteelle oikein.

Voit myös lisätä laitteistollesi kuvauksen. Kuvauksia käytetään pitämään laitteistosi järjestyksessä ja helpommin tunnistettavissa. Lisää nimi, toimisto, kerrosnumero tai kokoushuoneen nimi kuvaukseksi varmistaaksesi, että on helppo tietää, mihin puhelimeen kukin MAC-osoite viittaa.

Vaihe 4 - Tarkista ja vahvista

Viimeinen vaihe antaa sinulle yhteenvedon koko laitteiston lisäyksestä. Tässä vaiheessa ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin napsauttaa Lisää pääte -painiketta, jos kaikki tiedot näyttävät olevan oikein.

Kun olet tehnyt tämän, sinun on palautettava lisätyn terminaalin tehdasasetukset. Tehdasasetusten palautus vaihtelee laitteesta riippuen.

Tehdasasetusten palautuksen jälkeen pääte alkaa toimia Telavoxin kanssa.