Notifikationer

Her har du mulighed for at vælge, hvordan og hvor du får dine notifikationer. Skal notifikationer være i mobilappen eller på din desktop og webapp?

Author FAQ Team

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Her har du mulighed for at vælge, hvordan og hvor du får dine notifikationer. Skal notifikationer være i mobilappen eller på din desktop og webapp?

Notifikationer baseret på profil
Du kan også konfigurere din konto, så du ikke accepterer meddelelser, når visse profiler er aktiveret. For eksempel kan du vælge at modtage notifikationer, når du er Tilgængelig, men ikke når du har Gået hjem eller frokostprofilen aktiveret.