Kuando Busylight

Author Joakim Schyllert

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Kuando Busylight gør det nemt for dine kollegaer at se din tilgængelighed ved hjælp af et lys, der indikerer, om du er tilgængelig eller ej.

Grøn = Tilgængelig

Rød = Optaget

Gul = Ind/ud-opkald i gang

Hvid = Ikke tilgængelig

Denne tjeneste kræver kun, at du tilslutter lyset til din computer, og så er den klar til brug - ingen installation er nødvendig. Du kan i øjeblikket kun bruge Kuando sammen med vores desktop-applikation, som du kan finde her.

Vi har ingen mulighed for at afspille lyd via busylight fra Kuando.

Kun de fire oven for nævnte farver vil kunne vises, og der er ingen indstillinger til at justere dette.