Kom godt i gang med mobilappen

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

At have Telavox-appen på din telefon er afgørende for at holde forbindelsen og foretage ændringer på farten. Sådan fungerer det!

Ringer

Både fast- og mobilbrugere kan foretage udgående opkald gennem Telavox-mobilappen, men husk, at indgående opkald ikke besvares gennem eller med appen. Indgående opkald sendes til din telefon som et almindeligt opkald.

Hvis du har en mobillicens , kommer opkaldet til dit Telavox SIM-kort. Hvis du har en fast licens, vil mobilopkald blive sendt til det mobilnummer, der er knyttet til din konto.

Opkaldsmetoder

Opkaldsmetoder er primært nyttige for  Softphone/fastnet brugere , da de ikke kan bruge et Telavox SIM-kort i deres mobiltelefon. Opkaldsmetoderne gør det muligt for disse brugere at foretage udgående opkald gennem Telavox-appen og vise firmanumre, mens de ikke har et Telavox SIM-kort i deres telefon.

Mobilbrugere kan vise firmanumre, mens de ringer direkte fra deres telefon på grund af deres Telavox SIM-kort.

De forskellige opkaldsmetoder er:

Ring direkte

Foretag et udgående opkald direkte fra selve telefonen ved hjælp af SIM-kortet i telefonen. For en Softphone/fastnet bruger betyder det, at opkaldet vil blive foretaget fra dit private nummer og SIM-kort.

Ring til mig

Appen starter et opkald fra PBX'en til din mobil. Når dette opkald besvares, ringer centralen til det valgte nummer. For en softphone/fastnet bruger betyder det, at du kan foretage udgående opkald med en telefon, der ikke bruger et Telavox SIM-kort, mens du stadig viser firmanumre, når du foretager udgående opkald.

Ring gennem PBX

Din mobil ringer til PBX, som igen ringer til det valgte nummer (BEMÆRK: Denne metode vil generere opkaldsomkostninger, da din PBX ikke har en fast takst for udgående opkald).

VoIP

Foretag et udgående opkald direkte fra appen over internettet. Dette alternativ kræver en forholdsvis god internetforbindelse.

For at indstille en opkaldsmetode som standard skal du navigere til Indstillinger > Generelt > Opkaldsmetode og vælge din foretrukne metode.

De anbefalede opkaldsmetoder for en softphone/fastnet bruger er Ring til mig og VoIP. Mobilbrugere kan foretage udgående opkald direkte fra selve telefonen, mens de stadig kan vælge deres nummervisning.

Husk, at både softphone/fastnet og mobile licenser har 3.000 opkaldsminutter inkluderet i deres abonnement (interne kald tæller ikke med i dette).