Genvejsmenu under opkald

Forfatter Joakim Schyllert

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Hvis du bruger en Android- telefon, har du mulighed for at tilføje en hurtig valgmenu under opkald på din mobiltelefon.

Du kan finde funktionen i Telavox-mobilappen under Indstillinger > Generelt > Slå hurtigmenu til for at overføre og skifte opkald.

Når funktionen er slået til, får du et Telavox-symbol i opkaldsmenuen. Hvis du klikker på symbolet, får du mulighed for enten at omstille opkaldet til din fastnettelefon eller viderestille opkaldet.

Hvis du vælger at viderestille opkaldet, åbnes din Telavox-applikation, og du kan oprette forbindelse til en kollega eller et hvilket som helst telefonnummer efter eget valg.