Valg af din nummervisning

Author FAQ Team

Last updated: January 30th, 2024 by Linda Heiskanen

Nummervisning lader dig vælge, hvilket nummer der skal vises til folk, når du ringer til dem. Dette kan være dit fastnetnummer eller dit mobilnummer. Derudover kan du indstille nummervisningen til at være forskellig for hver profil. Vis for eksempel dit mobilnummer, når du er gået hjem eller holder ferie.

Standardindstillingen for Tilgængelig profil er at vise dit fastnetnummer for både din fastnettelefon og din mobiltelefon. For profilerne Gået hjem, Syg og Ferie er standard at vise dit mobilnummer.

Sådan ændrer du dit nummervisnings-nummer pr. profil

1. Gå til Indstillinger > Nummervisning
  2. Slå knappen Rediger efter profil nederst på siden til
  3. Klik på Fastnet, Mobil eller SMS
  4. Vælg et visnings nummer fra listen
  5. Vælg det nummer, der skal vises for den profil. Dette vil være det nummer, der vises, når du ringer fra din mobil eller fastnet, eller når du sender en SMS. Dette er forklaret i følgende eksempel:
    • Klik på Fastnet
    • Klik på profilferien
    • Skift valget fra fastnetnummer til mobilnummer
    • Gentag denne procedure for enhver af de andre profiler, du vil opdatere