Tilføjelse af en ny bruger

Hvordan tilføjer du en ny bruger i Telavox?

Author Shawn Ketabchi

Last updated: February 6th, 2024 by Linda Heiskanen

Hvordan tilføjer du en ny bruger i Telavox?

Administratorer kan gøre dette via admin-portalen.

Her er trinene for at tilføje en ny bruger:

1. Gå til fanen Brugere.

2. Klik på Ny bruger og derefter Opret en bruger.

3. Udfyld navn og e-mailadresse.

E-mail er valgfri og kan tilføjes senere via Konto og login.

Med en onboarding-mail kan brugeren indstille sin egen adgangskode.

Slet

Bemærk!

Hvis dit Telavox-miljø har brugere i mere end ét land, kan du, efter at have givet et navn og en e-mailadresse til din nye bruger, vælge et land for brugeren, samt sprog for Telavox-applikationen og fakturasted.

4. Vælg en brugerlicens.

• Gratis = Brugere, der kan tage opkald fra PBX til deres private mobilnumre
  • Fast = Brugere der har eget fastnetnummer og kan foretage udgående opkald (via softphone/mobilapp), samt vælge hvilket nummer de vil vise ved udgående opkald (et privat mobilnummer kan også tilsluttes brugeren) .
  • Mobil = Brugere, der har både fastnet- og mobilnummer med SIM-kort fra Telavox. Mobilbrugere kan bruge mobildata, samt et dobbelt SIM som en ekstra service.

5. Vælg Telefonnumre.

Køb et nummer = Vælg et nyt nummer fra vores nummerbank.

Vælg et eksisterende nummer = Vælg et nummer, som allerede er ejet af din virksomhed, eller har været brugt før.

6. Vælg Yderligere tjenester.

7. Så skal du bare tjekke og bekræfte ordren!

Når der oprettes en mobilbruger, afgives der automatisk en bestilling på et SIM-kort, der sendes til din adresse.

Har du allerede et SIM-kort, som ikke er i brug?

Du kan aktivere SIM-kortet via SIM-kort og hardware. Når du aktiverer et SIM-kort manuelt, stopper det den automatiske ordre.

Brugeren kan også bestille et eSIM, hvis deres telefon understøtter det. Dette gøres af brugeren fra deres eget log ind. For mere information se vores ordre eSIM artikel .