Konfigurer brugere via ekstern fil

Author Roland David

Last updated: June 1st, 2023 by Ellinor Niklasson

I Telavox Admin er du i stand til at masseredigere kontaktoplysninger for brugere ved at downloade en skabelon som en Excel-fil, hvor du derefter kan redigere alle de oplysninger, du ønsker ændret for brugerne, før du fortsætter med at uploade dokumentet via Telavox Admin for at ændre oplysningerne i Telavox Admin . portalen.

Nedenfor vil vi specificere de nødvendige trin.
Start med at logge ind på en administratorkonto via Telavox Admin.

1. Klik Brugere
  2. Klik på menuknappen i øverste højre hjørne af siden
  3. Klik på Konfigurer via ekstern fil

Når du har udført disse trin, vil du blive mødt af følgende vindue:

Her skal du kun følge trinene i vinduet.
Du skal blot starte med at downloade skabelonen (som vil blive downloadet i .xslx Excel-formatet).

Når du har downloadet og åbnet skabelonen, anbefales det, at du tager dig tid til at læse instruktionerne i dokumentets faneblad /ark, da dette vil forklare præcis, hvordan skabelonen bruges, og hvad du faktisk kan redigere i dokumentet.

Hvis du derefter går til fanebladet Data bør du kunne se en komplet liste over brugerne i dit Telavox-miljø sammen med deres kontaktoplysninger.
Som vejledningen også angiver bør du kun redigere dataene i de hvide celler, da informationen i de gule celler ikke vil blive uploadet ved upload af dokumentet til Telavox.

Slet

BEMÆRK! Det er vigtigt, at dokumentet er opdateret og matcher den aktuelle opsætning af brugere i dit Telavox-miljø, når du uploader det, så hvis en bruger er blevet tilføjet eller fjernet, siden skabelonen blev downloadet, vil den ikke matche, og du bliver ikke kunne uploade det. Derfor anbefaler vi altid, at du downloader en ny skabelon, der matcher din nuværende opsætning, før du redigerer og uploader.

Efter at du har redigeret de kontaktoplysninger, som du vil ændre på brugerne, kan du blot gemme dokumentet og derefter uploade den redigerede skabelon som anvist på billedet ovenfor.

Nu hvor du er færdig, bør alle de redigerede kontaktoplysninger også være opdateret og synlige i Telavox admin-portal.