Telavox Operator – generell information

Flexibilitet till telefonister

Skapad av Linda Heiskanen

Uppdaterad: 2 februari, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Telavox Operator är verktyget för den professionella telefonisten. Det förenklar och effektiviserar telefonistens arbete och ger ett helhetsgrepp om företagets telefoni. Personen kan med hjälp av Telavox Operator övervaka och styra samtal i växeln på ett enkelt och överskådligt sätt.

Funktioner i Telavox Operator

1. Ring, koppla och besvara samtal.
  2. Sök bland kollegor och externa kontakter.
  3. Aktivera kollegors hänvisningsprofiler.
  4. Chatta och Skicka SMS direkt i Operator.
  5. Skapa nya kontakter och redigera befintliga.
  6. Mall för effektivare mejlkommunikation.
  7. Effektiviserar samtalshantering.
  8. Lätt att lära sig och komma igång.
  9. Visar värdefull information i realtid.
  10. Förbättrad kundservice.

Telefonistplattform för snabba svar

I Telavox Operator-verktyget behöver telefonisten bara använda datorns tangentbord för att besvara, parkera och koppla samtal. Allt med hjälp av välbeprövade och nära på standardiserade kortkommandon som gör att även en rutinerad telefonist snabbt känner sig hemma i Telavox plattform.

Telefonisten kan även chatta, skicka SMS och e-post till alla övervakade anknytningar och på så sätt få en flexibel och effektiv kommunikation. Om det till exempel pågår ett möte kan telefonisten koppla samtal direkt till personens röstbrevlåda eller mobil. Telefonisten kan svara på samtal som ringer direkt till en övervakad anknytning.

Effektiv och överskådlig köhantering

Telavox Operator ger telefonisten en god överblick över företagets alla köer. Telefonisten ser tydligt vilket samtal som är på tur och vilken kö samtalet kommer från. Telefonisten har själv möjlighet att välja vilken kö och vilket samtal i kön som ska tas. Information om hur länge varje uppringare har stått i kö och hur många kollegor som är inloggade visas på ett tydligt sätt.

Status och hänvisningar

I Telavox Operator kan telefonisten enkelt se alla anknytningars status. En tillgänglig anknytning har en grön ikon, och är personen upptagen i telefon blir ikonen röd. Om personen till exempel sitter i ett möte eller är på lunch markeras detta med att ikonen blir grå.

I dessa fall skrivs även tiden ut för när personen åter är tillgänglig. Telefonisten har genom Telavox Operator möjlighet att kontrollera alla ankytningars aktiva profil samt sluttid så att uppringare alltid bemöts av korrekt hänvisning. Med redigerbara kontaktkort för alla anknytningar blir det lätt för telefonisten att få en överblick över företagets anställda även vid nyrekryteringar.