Logga in i en kö

Uppdaterad: 6 februari, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Vill du justera inställningar för köer du är medlem i? Under "Kösysteminloggning" kan du se vilka köer du kan logga in på och vilka profiler du vill att dessa köer ska vara aktiva på.

Hantera inställningar för köer

Du kan justera alla inloggningar i kön genom att gå till Inställningar > Inloggning i kösystem och livechattar. Här kan du välja vilka profiler som ska vara aktiva för särskilda köer.

1. Aktivera Hantera per profil.
  2. Klicka på könamnet.
  3. Välj profilen som ska vara aktiv när du är tillgänglig för den särskilda kön.