Mobilinställningar

Skapad av FAQ Team

Uppdaterad: 8 juni, 2022 av Linda Heiskanen

Via Inställningar > Mobil kan du hitta information om ditt SIM-kort och ditt datapaket.

Under SIM-kort kan du se både din PIN och PUK-kod. Detta är den ursprungliga PIN-koden för ditt SIM-kort. Skulle du byta kod så kommer den ursprungliga koden ej vara giltig längre.

Info

Du har endast tillgång till uppgifter angående ditt SIM-kort/eSIM via Telavox desktop/webbapp.

Under Mobildata kan du se hur mycket av din data som du har förbrukat för befintlig månad, samt vilken storlek du har på ditt datapaket. Om du har rättigheten så kan du även köpa till extra data om du har gjort slut på det innan månadens slut.

Du även se hur mycket Roaming du har förbrukat om du är utomlands och hur mycket du har tillgång till. Ditt datapaket nollställs alltid vid månadsskiftet.

Delete

Top-ups

Translation Inställningar > Mobil > Köp mer data.